”Jeg anvender det hverdag – tør ikke at stoppe”

Erik Larsson Vitacea

 

Erik Larsson fandt i efteråret sin opskrift på et øget velvære, nu har han det bedre end nogensinde. Efter mange år med hårdt arbejde, så han frem til en stille og fredelig pension. Hvad han ikke var forbedret på, var at kroppen sagde fra. For Erik var det ikke en spørgsmål om, hvorvidt han skulle ligge sin kost om. Det var helt enkelt en nødvendighed.  

Erik Larsson havde været aktiv hele hans liv og var næppe parat til at møde nogen uventet fysisk hindring. Han var fuldt ud medviden om, at alderen stiller særlige og unikke krav, men kunne næppe tro, at pensionering ville være sådan en overvældende oplevelse. Da han i løbet af hans sidste halvdel af 60’erne bemærkede, at muskler og led pludselig blev mere stive, indså han, at der skulle handling til.

Nøje med kost og motion

Når Eriks krop begyndte at sige fra, indså Erik at noget måtte gøres. Erik er idag omhyggelig med hans kost og han sørger for at holde sig aktiv hverdag. Erik begyndte at spise Vitacea for 4 år tilbage. Han spiser en kapsel om dagen som en supplement til sin varieret kost.

Det som gjorde, at jeg synes Vitacea var et god valg, var at det ikke bare bestod af vitaminer og mineraler, som man kan få mange steder. Men at der også var fiskeolie som vidste sig, at være rigtig godt for mine led også er det jo nemt når det er i en enkelt kapsel, beretter Erik

Siden Erik begyndte at anvende Vitacea regelmæssigt har han genvundet meget af sin gamle evne til at bevæge sig. Udover dette ser han meget anderledes på fremtiden. Fra at have været meget tøvende med at forvente et aktiv liv som pensionist, er han nu overbevist om at han kan gøre næsten alt, hvad han føler for.

Det som gør dette produkt så unikt er, at den kombinere særlige praktiske bløde kapsler med et specifikt udvalg som kombinere mineraler, vitaminer, antioxidanter og Omega-3 fedtsyrer. Med et dagligt indtag kommer der en stor antal fordele, såsom bibeholde ledenes funktion, fremme muskelopbygning, god hjerte-kar-sundhed og en fungerende stofskifte. Hemmeligheden ligger i en sær valgt balance af selen, zink, vitaminerne B12, C, D, E og fedtsyrer Omega-3

Har du også fundet på din opskrift på et øget velvære?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Support

Telefon: 78 76 96 97
E-post: info@cealab.se
Åbningstider: Man – Fre 09:00-12:30, 13:30-16:00

 

om os
Cealab ApS – Vi er et dansk firma, der udvikler og markedsfører veldokumenteret kosttilskud siden 2014.