Sådan får du tilstrækkelig med D-vitamin under vinteren

Vintersæsonen og mørket er her. Sørg for at sikre dit D-vitaminindtag, der holder dit skelet stærkt og dit immunforsvar i skak.

Solen skinner, luften er klar og sneen knitrer under skoene. Det inviter til en dagligdag udendørs, hvor vi kan nyde en klar og smuk vinterdag. Selvfølgelig lyder det vidunderligt, men desværre er det ikke altid, sådan virkeligheden ser ud om vinteren i Danmark. For mange svarer vinteren i stedet til et endnu gråt mørke, ikke sjældent med slud og regn, som måske ikke er så indbydende til udendørs ophold.

D-vitamin bliver også kaldt for “solskins vitaminet” eftersom solen giver os op til 90% af vores behov for D-vitamin. Om sommeren kan det være nok, at forblive udendørs i 15-20 minutter og få sol nok på dine arme og ansigt til at D-vitamin kan dannes naturligt.

Men nu hvor den mørke sæson virkelig lænder sig indad vinduet, er det svært at få nok dagslys. Ifølge Sundhedsstyrelsen er det specielt vigtig, med et ekstra tilskud af D-vitamin under vintersæsonen. De nævner, at man skal indtage 10 mikrogram om dagen, for at undgå svær mangel på D-vitamin i vinterperioden. Men vi anbefaler også at spise kosttilskud året rundt, for at faste holde et optimalt niveau i kroppen.

Ældre mennesker, der tilbringer mere og mere tid indenfor har altså en tendens til at have en høj risiko for D-vitaminmangel og derudover falder kroppens evne til at producere D-vitamin med alderen igennem den naturlige måde. En langvarig mangel på D-vitamin kan føre til en række alvorlige sundhedsmæssige problemer, herunder kramper, blødgøring af ben og osteomalacia.

Udover D-vitamin indeholder Vitacea også en række aktive stoffer, der hjælper med at bevare en sund og velfungerende krop. 

Solrige dage er noget, vi ikke får for meget af i de nordiske lande om vinteren. Sørg derfor, at du får nok med D-vitamin. Det kan du gøre igennem Vitacea, som også indeholder en lang række vigtige ingredienser til kroppen. Du kan bestille din første pakke idag, uden binding eller købsbetingelser. 

No Comments Yet

Comments are closed

Support

Telefon: 78 76 96 97
E-post: info@cealab.se
Åbningstider: Man – Fre 09:00-12:30, 13:30-16:00

 

om os
Cealab ApS – Vi er et dansk firma, der udvikler og markedsfører veldokumenteret kosttilskud siden 2014.