Stig: ”Nu kan jeg gå så langt, som jeg vil”

Vitacea kosttillskott stig

Stig har altid været en aktiv pensionist. Men i begyndelsen af 70’erne bemærkede han, at hans krop ikke længere reagerede, som han var vant til. Han blev ofte øm efter at have gået og oplevede, at tidligere simple opgaver blev mere og mere byrdefulde. Men da han begyndte på, at tage hånd om hans helbred og tog ekstra supplementer til hans kost, formindske det hans udfordringer.

Mange personer er ligesom Stig. De tænker ikke på det faktum, at kroppen med tiden bliver vanskeligere og at de belastninger som tidligere var hverdagskost, bliver mere problematiske. I takt med at man bliver ældre, skal man huske på ikke at overbelaste kroppen men ikke mindst tænkte på, at komme helt naturlig får brug for mere. Derfor er det tit anbefalet, at når alderen kommer snigende op på en, at man tilføjer sin daglige kost med kosttilskud, der giver kroppen et tiltrængt supplement af næringsstoffer, mineraler, vitaminer og lignende.

”For mig kom det som et chok, at jeg ikke længere udholdt de ting, jeg tidligere havde taget for givet. At tage en kortere gåtur føltes pludselig som en marathon. Hvis jeg ikke var blevet anbefalet dette supplement, ved jeg ikke, hvordan jeg havde været i stand til at klare det” siger Stig.

Vitacea hjælper kroppen på vej.

Det populære kosttilskud Vitacea består af en unik kombination af syv forskellige vigtige ingredienser, det sikrer, at kroppen fungerer selv under pres. Ved at brug produktet regelmæssigt har almindelige mennesker som Stig igen oplevet det samme niveau af energi, som han tidligere har taget for givet. Mange mennesker vælger at abonnere på Vitacea, da det lander direkte i postkassen efter eget behov. På den måde kan man altid være sikker på, at have de nødvendige ingredienser på køkkenbordet derhjemme. Det er en nem måde, at få sit tidligere energi tilbage på. Det er selvfølgelig meget vigtigt, at man altid husker at have en god varieret kost, da kosttilskud ikke selv kan gøre arbejdet, men kan sikre at du får tilstrækkelig af nogle af de vigtigste ingredienser.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Support

Telefon: 78 76 96 97
E-post: info@cealab.se
Åbningstider: Man – Fre 09:00-12:30, 13:30-16:00

 

om os
Cealab ApS – Vi er et dansk firma, der udvikler og markedsfører veldokumenteret kosttilskud siden 2014.