Udviklet af forskere – her er den svenske succes

Fettsyror kosttillskott

Selvom det længe har været kendt, at individuelle kosttilskud i vid udstrækning kan bidrage til bedre og opretholde Folkesundhed, er det først for nylig, at man er blevet klar over vigtigheden af at kombinere specielt udvalgte ingredienser.
Efter at Vitacea blev udviklet af forskere, blev de faktisk overrasket over den efterfølgende popularitet af produktet.

En simple daglig indtagelse

Det, der gør dette produkt unikt, er, at det kombinere særlige praktiske bløde kapsler med en specifik valgt kombination af mineraler, vitaminer, antioxidanter og omega-3 fedtsyrer. Det daglige indtag har et stort antal fordele, såsom opretholdelse af ledets funktion, fremme muskelopbygning, god hjerte-kar-sundhed og en fungerende stofskifte. Hemmeligheden ligger i en specielt valgt balance mellem selen, zink, vitaminer B12, C, D, E og fedtsyren Omega-3

Med ambitionen om at fremme sundhed og præstation niveau er Vitacea lige så velegnet til ældre som for relativt yngre mennesker, der arbejder med krævende sportsgrene og hobbyer. da forskere bemærkede, at kombinationen af disse ingredienser gav større effekt end bestanddelene hver for sig, vidste de, at de var på rette vej. Da kroppens normale funktion er helt afhængig af forsyningen af eksterne stoffer i en passende mængde, er det meget vigtigt at have en varieret kost. I tilfælde, hvor du ikke er i stand til at opretholde en sådan kost eller blot føler, at du vil være på den sikre side, er kosttilskud som Vitacea unikt egnet. Mennesker over hele Sverige er kommet til at bemærke fordelene ved dette revolutionerende kosttilskud, som nu er kommet til Danmark.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Support

Telefon: 78 76 96 97
E-post: info@cealab.se
Åbningstider: Man – Fre 09:00-12:30, 13:30-16:00

 

om os
Cealab ApS – Vi er et dansk firma, der udvikler og markedsfører veldokumenteret kosttilskud siden 2014.